Billie Wonder

Information

Met gepaste trots maakt Head Start Ventures (HSV) haar eerste investering bekend. Komende jaren zal HSV Billie Wonder helpen bij de ontwikkeling en verkoop van haar eigen merk wasbare luiers en andere duurzame babyartikelen. Design, kwaliteit en duurzaamheid zullen voorop staan bij de ontwikkeling. HSV zal Billie Wonder ondersteunen op financieel, technisch en organisatorisch vlak.

Met veel vertrouwen kijkt HSV uit naar de samenwerking met Steef Fleur, een ondernemer met een sterke visie om huidige maatschappelijke uitdagingen aan te pakken en de wereld van morgen te verbeteren. De huidige luiermarkt zorgt voor 8% van de totale hoeveelheid restafval in Nederland. De wasbare luiers voorkomen 95% van het afval en is daarmee een zeer belangrijke stap in de verduurzaming van deze industrie. Billie Wonder is begonnen als webshop met bestaande merken van wasbare luiers. Met deze investeringsronde zal Billie Wonder een eigen merk wasbare luiers en andere duurzame babyartikelen ontwikkelen. Met deze lijn duurzame artikelen zal Billie Wonder zich ontwikkelen tot hét merk voor jonge ouders met oog voor de toekomst.

Voor het recent opgerichte venture capital fonds is dit de eerste investering. HSV focust zich op ambitieuze ondernemers en investeert momenteel uitsluitend met eigen middelen. Head Start Ventures: “We zijn enorm trots op deze investering en we zien uit naar de samenwerking met Steef Fleur. Het sterke merk, het schaalbare businessmodel en de gedrevenheid van Steef passen uitstekend in onze investeringsfocus.” Steef Fleur, oprichter Billie Wonder: “De gesprekken en strategiesessies voorafgaand aan de deal gaven veel vertrouwen in de samenwerking met Head Start Ventures. Het team fungeert als kritische sparringpartner wat tot nieuwe inzichten leidt. De expertise in het ophalen van toekomstige investeringsrondes geeft veel toegevoegde waarde.”

Contact: folef@headstartventures.nl